Studiespesialisering

Har du en fysiker i magen, eller kunne tenke deg å bli sosiolog, tannlege eller ingeniør? Eller hva med journalist, lektor eller regissør?

Studiespesialiserende utdanningsprogram (ST) skal forberede deg til studier ved universitet og høyskoler i Norge og utlandet. Utdanningsprogrammet er bygget opp over tre år med Vg1, Vg2 og Vg3.

Inntakskrav er norsk grunnskole eller tilsvarende.

Tilbudet ved Eidsvoll videregående skole

Fagtilbudet ved vår skole gir deg den faglige fordypningen du trenger for videre studier. Du kan starte den faglige fordypningen allerede i Vg1. Valgene står mellom teaterproduksjon, teknologi og forskningslære eller internasjonal engelsk.

Vi er dessuten stolte av våre dyktige lærere, det trygge læringsmiljøet og det tradisjonsrike skolebygget vi har her ved Eidsvoll videregående skole.

Ekskursjoner

Ekskursjoner inngår i flere ulike fag i utdanningsprogrammet.

Utveksling med York

Eidsvoll videregående skole tilbyr utveksling med York College i York, Storbritannia i Vg2. Utvekslingen er i tett samarbeid med Heltberg International School.

Læreplaner for fagene finner du på www.udir.no

Ved nærmere spørsmål, ta kontakt med oss på studiespesialisering eller rådgivere.

Jørgen Neumann

Inspektør

Team studieforberedende, idrettsfag og studiespesialiserende.

E-post jorgen.neumann@eidsvoll.vgs.no

Odd Roger Lundahl

Inspektør

Team studieforberedende, studiespesialiserende og idrettsfag.

E-post Odd.Roger.Lundahl@eidsvoll.vgs.no