Prosjekter og satsinger

Nyheter

Selin Røtterud, Amanda Lodding, Elisabeth Frendal og Baraa Ben kalte sitt sykehjem Fremtidens fokus.

Hvordan utforme et godt sykehjem for framtidas pasienter?

06.12.2019

Dette spørsmålet har elevene på vg2 helsefagarbeider reflektert over denne høsten. Tirsdag 3. desember presenterte elevene løsningsforslag for hvordan gi god pasientorientert omsorg i framtida.

Les saken

Lene Lynch er utdannet ved The Florence Nightingale School of Nursery and Midwifery i London

Engelsk helsehistorie av Florence Nightingales elev

29.11.2019

Tirsdag 19.november fikk elevene i programfaget Engelsk litteratur og kultur besøk av Lene Lynch som underviser på Helse- og oppvekstfag her på skolen.

Les saken

Kai Melby, leder for trim- og turgruppa i Feiring sammen med elevene Adrian Jenssen Carstensen, Noah Aleksander Lie, Mathias Andre Strømstad Lund, Didrik Monsen og Justin Huseby Tørum samt lærer Njål Arve Bakketun.

TIP-elever sørger for karttavler i Feiring

11.11.2019

Elevene på teknikk og industriell produksjon gjennomført et oppdrag for Feiring trim- og turgruppe. Elevene har laget solide tavler slik at turglade i Feiring kan glede seg over løypekart til flere turmål i bygda.