IKT og elevPC

Kontakt:

IKT-avdelingen holder til i 3.etg.

Åpningstider:

Mandag til fredag: 08.00-15.30

Vi holder stengt i matpausen.

Nyheter

Kai Melby, leder for trim- og turgruppa i Feiring sammen med elevene Adrian Jenssen Carstensen, Noah Aleksander Lie, Mathias Andre Strømstad Lund, Didrik Monsen og Justin Huseby Tørum samt lærer Njål Arve Bakketun.

TIP-elever sørger for karttavler i Feiring

11.11.2019

Elevene på teknikk og industriell produksjon gjennomført et oppdrag for Feiring trim- og turgruppe. Elevene har laget solide tavler slik at turglade i Feiring kan glede seg over løypekart til flere turmål i bygda.

Les saken

Klar for "kick-off" for skolens internasjonale prosjekt

01.11.2019

19. november er det "kick-off" arrangement for alle ved Eidsvoll vgs, i forkant av elevenes arbeidsdag for å få inn penger til skolebygging i Zambia.

Les saken

Åsmund Meklenborg Salvesen i aksjon under VM i hinderløp i London.

Åsmund med gode resultater i VM i hinderløp, Obstacle Course Racing (OCR)

18.10.2019

Åsmund Meklenborg Salvesen er elev på idrettsfag ved Eidsvoll vgs og har toppidrett som fag i denne ekstreme formen for hinderløp.