Rådgivertjenesten

Rådgiverene har kontorer til venstre utenfor personalrommene i B-blokka.

Åpningstider:

Hver rådgiver har forskjellige tider, men det er alltid noen til stede.

Marianne Dyre

Hanne Østby

Marthe Øvergaard Fonås

E-post: Send e-post

Jørn Øyrehagen Sunde hadde tilhørernes oppmerksomhet fra første stund.

Hvordan bli diktator på fredelig vis?

12.09.2019

Svaret på det spørsmålet vet nå elevene i Vg2 studiespesialiserende og idrett. Fredag 6. september fikk de besøk av professor Jørn Øyrehagen Sunde, som til daglig foreleser i rettshistorie ved Universitetet i Bergen.

Les saken

Herman Ulvin Bjerke i klasse 3STA, Ingrid Bjørnson i 2IDB og Sara Svennsdatter Vandbakk i 3PB representerer Eidsvoll videregående skole på Europeisk Ungdomsparlament sin nasjonale sesjon i Oslo.

Ny delegasjon Eidsvoll-elever deltar i den norske sesjonen av European Youth Parliament

11.09.2019

Årets nasjonalsesjon foregår i Oslo 11. -13. september, og tre elever fra Eidsvoll videregående skole deltar.

Les saken

De to skolepsykologene Kristine Bøe og Eline Balsnæs skal bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike. Ordningen er en del av et treårig prøveprosjekt i Akershus fylkeskommune.

Egne skolepsykologer skal styrke skolehelsetjenesten

10.09.2019

Fra høsten 2019 skal psykologene Kristine og Eline bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike.