Miljøarbeidere

Miljøarbeidernes kontor finner du i kjelleren( ned ved kantina) i bomberommet.

Du trenger ikke avtale på forhånd. Kom gjerne innom for en prat. Vi er her for deg!

E-post: miljoarbeidere@eidsvoll.vgs.no

Følg oss på facebook

Nyheter

Informasjon fra skolehelsetjenesten ved Eidsvoll videregående skole i forbindelse med koronapandemien

20.03.2020

Eidsvoll kommune har opprettet to kontakttelefoner for barn og unge som opplever bekymring og trenger noen å snakke med. Foresatte kan også ringe. Skolehelsetjenesten kan også kontaktes.

Vinter

Åpningstid i uke 12 - 14. Koronasituasjonen.

18.03.2020

Skolens sentralbord og servicekontor er åpent fra kl.10.00 - 14.00 mandag - fredag.

Les saken

Koronasituasjonen: Viken fylkeskommune går over til digital opplæring på de videregående skolene

12.03.2020

- Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.