Miljøarbeidere

Miljøarbeidernes kontor finner du i kjelleren( ned ved kantina) i bomberommet.

Du trenger ikke avtale på forhånd. Kom gjerne innom for en prat. Vi er her for deg!

E-post: miljoarbeidere@eidsvoll.vgs.no

Følg oss på facebook

Nyheter

Lene Lynch er utdannet ved The Florence Nightingale School of Nursery and Midwifery i London

Engelsk helsehistorie av Florence Nightingales elev

29.11.2019

Tirsdag 19.november fikk elevene i programfaget Engelsk litteratur og kultur besøk av Lene Lynch som underviser på Helse- og oppvekstfag her på skolen.

Les saken

Kai Melby, leder for trim- og turgruppa i Feiring sammen med elevene Adrian Jenssen Carstensen, Noah Aleksander Lie, Mathias Andre Strømstad Lund, Didrik Monsen og Justin Huseby Tørum samt lærer Njål Arve Bakketun.

TIP-elever sørger for karttavler i Feiring

11.11.2019

Elevene på teknikk og industriell produksjon gjennomført et oppdrag for Feiring trim- og turgruppe. Elevene har laget solide tavler slik at turglade i Feiring kan glede seg over løypekart til flere turmål i bygda.

Les saken

Klar for "kick-off" for skolens internasjonale prosjekt

01.11.2019

19. november er det "kick-off" arrangement for alle ved Eidsvoll vgs, i forkant av elevenes arbeidsdag for å få inn penger til skolebygging i Zambia.