Klasse 2HEA

Sommeravslutning for yrkesfag

Torsdag 20. juni var skolens vg2-elever og deres foresatte invitert til skoleavslutning.

Klasse 3STA

Verdig avslutning for avgangselevene

Tirsdag kveld var skolens avgangselever og deres foresatte invitert til høytidelig avslutning med sang og taler.

F.v Rune Skaarer (kontaktlærer 2KJB), Markus Brockhoff Orholm (2KJB), Knut Magnussen (Avd. leder hos Bertel O. Steen), Victor Kristian Andersen (2KJB), Geir Olsen (kontaktlærer 2KJA)

Bestemannsprisen 2019

Bestemannsprisen deles årlig ut til en elev i hver av kjøretøyklassene. I år ble det Victor Kristian Andersen i klasse 2KJA og Markus Brockhoff Orholm i klasse 2KJB som fikk prisen.

Lattermildt møte mellom elever og utøvere: Scene-elementet kollapset midt i fotograferingen. Ingen kom til skade, de slapp unna med overraskelsen og en god latter.

Inspirerende forfattermøte for innføringsklassen

En scenevant duo besøkte torsdag 13. juni elevene i innføringsklassen ved Eidsvoll videregående skole. Veronica Salinas opplesning med stor innlevelse, tonesatt av Per Einar Watle, sørget for en inspirerende stund på Eidsvoll bibliotek.

Årets lærebokinnlevering

Tiden for å levere inn lærebøker er like om hjørnet. Også i år skal du levere bøkene på rom A200, og ikke på biblioteket.

Førstehjelp i verkstedet.

Vårens viktigste eventyr fant sted på Eidsvoll vgs

Tradisjonen tro, gjennomførte alle Vg2 - elevene ved yrkesfaglige utdanningsprogram en hel dag med opplæring i førstehjelp onsdag 22. mai.

Klare til start - tidligere Eidsvoll-elev Bjørn Dæhlie og lærer Runar Sannerud.

Tidligere Eidsvoll-elev Bjørn Dæhlie ble utfordret på Skovseth-runden

Fredag ettermiddag var det duket for duell mellom tidligere Eidsvoll vgs-elev Bjørn Dæhlie og nåværende idrettsfagslærer Runar Sannerud. Duellen sto på strekningen som mange tidligere elever har et mer eller mindre kjært forhold til, nemlig Skovseth-runden.

Alle som er russ fikk T-skjorte med teksten BRY DEG  Si nei til narkotika. Eirik Østmoløkken får her sin t-skjorte fra president Øystein Amdal i Lions Club Eidsvoll sør.

Vi sier NEI til narkotika!

Eidsvollrussen deltar i den holdningsskapende kampanjen "BRY DEG", og de signerte kontrakt med polititet der de sier nei til narkotika.

Rådgiver Hanne Østby.

Tre tips til deg som skal søke høyere utdanning

15. april er fristen for å søke om studieplass ved landets høyskoler og universitet. Rådgiver Hanne Østby gir råd til deg som skal søke.

Elevene fikk møte Stortingspresidenten på fagdagen for politkk og menneskerettigheter.

Eidsvoll-elever på besøk hos Stortingspresidenten

Elevene på politikk- og menneskerettigheter besøkte Tone Wilhelmsen Trøen på en av fagdagene i mars. De fikk innblikk i hva jobben hennes går ut på, hvordan Stortinget fungerer og hvordan politikernes hverdag fortoner seg.