Jørn Øyrehagen Sunde hadde tilhørernes oppmerksomhet fra første stund.

Hvordan bli diktator på fredelig vis?

Svaret på det spørsmålet vet nå elevene i Vg2 studiespesialiserende og idrett. Fredag 6. september fikk de besøk av professor Jørn Øyrehagen Sunde, som til daglig foreleser i rettshistorie ved Universitetet i Bergen.

Herman Ulvin Bjerke i klasse 3STA, Ingrid Bjørnson i 2IDB og Sara Svennsdatter Vandbakk i 3PB representerer Eidsvoll videregående skole på Europeisk Ungdomsparlament sin nasjonale sesjon i Oslo.

Ny delegasjon Eidsvoll-elever deltar i den norske sesjonen av European Youth Parliament

Årets nasjonalsesjon foregår i Oslo 11. -13. september, og tre elever fra Eidsvoll videregående skole deltar.

De to skolepsykologene Kristine Bøe og Eline Balsnæs skal bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike. Ordningen er en del av et treårig prøveprosjekt i Akershus fylkeskommune.

Egne skolepsykologer skal styrke skolehelsetjenesten

Fra høsten 2019 skal psykologene Kristine og Eline bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike.

Valgdeltakelsen ved skolen har økt ved de to siste valgene.

Grønn økning i årets skolevalg

Resultatene fra skolevalget ved Eidsvoll videregående skole 3. september er klare. Arbeiderpartiet fikk desidert flest stemmer. Den største økningen siden forrige valg finner vi imidlertid hos Venstre og Miljøpartiet De Grønne.

Haakon Skramstad fra Senterungdommen vil skrote hele Viken.

Skoledebatt på Eidsvoll vgs

Med kommune- og fylkestingsvalg kun to uker unna, var det duket for skoledebatt og valgtorg fredag ettermiddag på Eidsvoll videregående skole. Skolen var så vidt i gang etter sommerferien da elevene, inkludert ferske førstegangsvelgere, kom sammen for å høre representantene fra de ulike ungdomspartienes syn på blant annet kollektivtransport, skolepolitikk og den nye regionen Viken.

Elever og ansatte samlet rundt Wergelandsbautaen

Felles sommeravslutning 2019

Skoleåret ble avsluttet på tradisjonsrik måte ved Wergelandsbautaen der det ble holdt taler fra elever og ansatte.

Klasse 2HEA

Sommeravslutning for yrkesfag

Torsdag 20. juni var skolens vg2-elever og deres foresatte invitert til skoleavslutning.

Klasse 3STA

Verdig avslutning for avgangselevene

Tirsdag kveld var skolens avgangselever og deres foresatte invitert til høytidelig avslutning med sang og taler.

F.v Rune Skaarer (kontaktlærer 2KJB), Markus Brockhoff Orholm (2KJB), Knut Magnussen (Avd. leder hos Bertel O. Steen), Victor Kristian Andersen (2KJB), Geir Olsen (kontaktlærer 2KJA)

Bestemannsprisen 2019

Bestemannsprisen deles årlig ut til en elev i hver av kjøretøyklassene. I år ble det Victor Kristian Andersen i klasse 2KJA og Markus Brockhoff Orholm i klasse 2KJB som fikk prisen.

Lattermildt møte mellom elever og utøvere: Scene-elementet kollapset midt i fotograferingen. Ingen kom til skade, de slapp unna med overraskelsen og en god latter.

Inspirerende forfattermøte for innføringsklassen

En scenevant duo besøkte torsdag 13. juni elevene i innføringsklassen ved Eidsvoll videregående skole. Veronica Salinas opplesning med stor innlevelse, tonesatt av Per Einar Watle, sørget for en inspirerende stund på Eidsvoll bibliotek.