Glimt fra utdanningsprogram ved Eidsvoll videregående skole.

Velkommen til åpen skole og informasjonsmøte/foreldremøte

Tirsdag 14. januar arrangerer Eidsvoll videregående skole åpen skole på dagtid og informasjonsmøte/foreldremøte om kvelden.

Stemningsfull gang og sang rundt juletreet.

Tradisjonsrik juleavslutning i Eidsvollhallen

Tradisjonen tro var elever og ansatte samlet til felles juleavslutning i Eidsvollhallen, årtiets siste.

Simone Valby og Alexandra Tafjord,  representanter for EF sitt utvekslingsprogram, besøkte Eidsvoll vgs og engasjerte elevene med sitt foredrag.

Nysgjerrige på utveksling etter inspirerende foredrag

To representanter fra EF Utvekslingsprogram besøkte Eidsvoll vgs og foreleste om britisk og amerikansk kultur for elever i Vg1 studieforberedende.

Selin Røtterud, Amanda Lodding, Elisabeth Frendal og Baraa Ben kalte sitt sykehjem Fremtidens fokus.

Hvordan utforme et godt sykehjem for framtidas pasienter?

Dette spørsmålet har elevene på vg2 helsefagarbeider reflektert over denne høsten. Tirsdag 3. desember presenterte elevene løsningsforslag for hvordan gi god pasientorientert omsorg i framtida.

Lene Lynch er utdannet ved The Florence Nightingale School of Nursery and Midwifery i London

Engelsk helsehistorie av Florence Nightingales elev

Tirsdag 19.november fikk elevene i programfaget Engelsk litteratur og kultur besøk av Lene Lynch som underviser på Helse- og oppvekstfag her på skolen.

Kai Melby, leder for trim- og turgruppa i Feiring sammen med elevene Adrian Jenssen Carstensen, Noah Aleksander Lie, Mathias Andre Strømstad Lund, Didrik Monsen og Justin Huseby Tørum samt lærer Njål Arve Bakketun.

TIP-elever sørger for karttavler i Feiring

Elevene på teknikk og industriell produksjon gjennomført et oppdrag for Feiring trim- og turgruppe. Elevene har laget solide tavler slik at turglade i Feiring kan glede seg over løypekart til flere turmål i bygda.

Klar for "kick-off" for skolens internasjonale prosjekt

19. november er det "kick-off" arrangement for alle ved Eidsvoll vgs, i forkant av elevenes arbeidsdag for å få inn penger til skolebygging i Zambia.

Åsmund Meklenborg Salvesen i aksjon under VM i hinderløp i London.

Åsmund med gode resultater i VM i hinderløp, Obstacle Course Racing (OCR)

Åsmund Meklenborg Salvesen er elev på idrettsfag ved Eidsvoll vgs og har toppidrett som fag i denne ekstreme formen for hinderløp.

Fv. Bjørg Bakken og Ane Melby fra Mental helse, rådgiver Marthe Øvergaard Fonås, foredragsholder Marius Løken og Linn Dalsaune fra Mental helse bidrog til et innholdsrikt program på verdensdagen for psykisk helse.

Fokus på psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse ble markert på Eidsvoll videregående skole.

Glimt fra utdanningsprogram ved Eidsvoll videregående skole.

Elevundersøkelse for alle Vg1-elever

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der du som elev får si din mening om læring og trivsel på skolen din.