Nyheter

Lene Lynch er utdannet ved The Florence Nightingale School of Nursery and Midwifery i London

Engelsk helsehistorie av Florence Nightingales elev

Tirsdag 19.november fikk elevene i programfaget Engelsk litteratur og kultur besøk av Lene Lynch som underviser på Helse- og oppvekstfag her på skolen.

Kai Melby, leder for trim- og turgruppa i Feiring sammen med elevene Adrian Jenssen Carstensen, Noah Aleksander Lie, Mathias Andre Strømstad Lund, Didrik Monsen og Justin Huseby Tørum samt lærer Njål Arve Bakketun.

TIP-elever sørger for karttavler i Feiring

Elevene på teknikk og industriell produksjon gjennomført et oppdrag for Feiring trim- og turgruppe. Elevene har laget solide tavler slik at turglade i Feiring kan glede seg over løypekart til flere turmål i bygda.

Klar for "kick-off" for skolens internasjonale prosjekt

19. november er det "kick-off" arrangement for alle ved Eidsvoll vgs, i forkant av elevenes arbeidsdag for å få inn penger til skolebygging i Zambia.

Åsmund Meklenborg Salvesen i aksjon under VM i hinderløp i London.

Åsmund med gode resultater i VM i hinderløp, Obstacle Course Racing (OCR)

Åsmund Meklenborg Salvesen er elev på idrettsfag ved Eidsvoll vgs og har toppidrett som fag i denne ekstreme formen for hinderløp.

Fv. Bjørg Bakken og Ane Melby fra Mental helse, rådgiver Marthe Øvergaard Fonås, foredragsholder Marius Løken og Linn Dalsaune fra Mental helse bidrog til et innholdsrikt program på verdensdagen for psykisk helse.

Fokus på psykisk helse

Verdensdagen for psykisk helse ble markert på Eidsvoll videregående skole.

Elevundersøkelse for alle Vg1-elever

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der du som elev får si din mening om læring og trivsel på skolen din.

Amal Aden og Simon Stranger har samarbeidet i mange år.

Gjennom hatet - Amal Aden og Simon Stranger

Tirsdag 8. oktober besøkte forfatterne Amal Aden og Simon Stranger vg3-elevene ved skolen. Foredraget deres tematiserte religion, ytringsfrihet og -ansvar, utenforskap og forbindelsene mellom ord og handlinger.

3STA foran Brandenburger Tor.

Sterke møter med nær fortid under årets tur til Polen og Tyskland

Hvert år siden 2004 har elever i tredje klasse på studiespesialisering ved Eidsvoll videregående skole reist på skoletur til Berlin og Krakow. - Det er viktig at elevene får se hva som kan skje når noen systematisk bryter menneskerettighetene, sier inspektør ved studiespesialisering Nina Hellerud. - I tillegg er det viktig å se hvordan det moderne systemet vi har med menneskerettigheter i FN og andre organisasjoner i dag ble startet, legger hun til.

Jørn Øyrehagen Sunde hadde tilhørernes oppmerksomhet fra første stund.

Hvordan bli diktator på fredelig vis?

Svaret på det spørsmålet vet nå elevene i Vg2 studiespesialiserende og idrett. Fredag 6. september fikk de besøk av professor Jørn Øyrehagen Sunde, som til daglig foreleser i rettshistorie ved Universitetet i Bergen.

Herman Ulvin Bjerke i klasse 3STA, Ingrid Bjørnson i 2IDB og Sara Svennsdatter Vandbakk i 3PB representerer Eidsvoll videregående skole på Europeisk Ungdomsparlament sin nasjonale sesjon i Oslo.

Ny delegasjon Eidsvoll-elever deltar i den norske sesjonen av European Youth Parliament

Årets nasjonalsesjon foregår i Oslo 11. -13. september, og tre elever fra Eidsvoll videregående skole deltar.