Teknikk og industriell produksjon [Hopp til innhold]

Teknikk og industriell produksjon

Ønsker du å arbeide med teknikk og mekanikk? Er du interessert i maskiner og kjøretøy? Da kan teknikk og industriell produksjon være noe for deg.

Som elev ved teknikk og industriell produksjon (TIP) får du en bred teknisk fagplattform basert på en praktisk, variert og teknisk opplæring. Du får en grunnleggende forståelse av en produksjonsprosess og et innblikk i hvor viktig sikkerhet er i arbeidet.

Samarbeid med næringslivet

Skolen har en rekke samarbeidspartnere i forskjellige yrker, som brukes aktivt i faget yrkesfaglig fordypning (YFF).

Skolen kan også gi mulighet for hospitering i forskjellige yrker for å bli bedre kjent med hva disse faktisk gir av muligheter og utfordringer.

Plasmaskjærer er noen av maskinene du lærer å bruke som elev på teknikk og industriell produksjon.

Terje Flatmo

Inspektør

Team yrkesfag, byggfagene og teknikk og industriell produksjon.

E-post terje.flatmo@eidsvoll.vgs.no

Trine A Gravdal

Inspektør

Team yrkesfag, helse og oppvekstfag, service og samferdsel og elektrofag.

E-post Trine.A.Gravdal@eidsvoll.vgs.no

Britt Brendehaug

Inspektør

Team TO, Tilrettelagt opplæring.

E-post britt.brendehaug@eidsvoll.vgs.no