Idrettsfag

Ønsker du spennende opplevelser, mye trening med god veiledning i et godt miljø, og alle muligheter åpne for videre studier? Da er Idrettsfag på Eidsvoll vgs. et godt alternativ for deg.

Spennende opplevelser

I tillegg til at du får prøve deg i mange idretter, både de mer tradisjonelle idrettene, og nyere og mer moderne aktiviteter, har vi også noen spennende turer på idrettsfag. Disse turene kan du lese mer om på hvert trinn.

Trening med veiledning

Når du går på Idrettsfag får du minst en treningsøkt på dagtid hver dag. På Eidsvoll har vi hatt Idrettsfag i veldig mange år, slik at vi har lange gode tradisjoner på å legge til rette for elevene våre. Vi tilbyr både breddeidrett der elevene får trening i mange ulike idretter, og toppidrett, der elevene velger en idrett de fordyper seg i. Vi har lærere med bred kompetanse, som kan veilede elevene i de aller fleste idretter. Etter vi startet med fotballinje i 2003, velger ca 1/3 av våre elever toppidrett fotball.

Godt miljø

Våre elever svarer nesten uten unntak at de har et veldig godt miljø i elevgruppene. Dette kommer nok mye av at de opplever mye sammen, både når det gjelder trening, og på turer. I tillegg er lærerne svært bevisste på at et godt miljø skaper gode betingelser for læring.

Videre studier

Du får generell studiekompetanse etter 3 år på idrettsfag. Det betyr at du kan studere videre på de aller fleste høyskoler eller universiteter etter disse årene. Som elev ved Idrettsfag får du 3 år med uforglemmelige opplevelser, som både gir gode minner og store muligheter for fremtiden.

Arrangementer/ekskursjoner

Glimt fra ekskursjoner på Vg1, Vg2 og Vg3 idrettsfag høsten 2017
Basismesterskapet 2014 med idrettselever i aksjon
God deltakelse på fotballturnering for jenter

Jørgen Neumann

Inspektør

Team studieforberedende, idrettsfag og studiespesialiserende.

E-post jorgen.neumann@eidsvoll.vgs.no