Kantina

1STB besøker Stortinget

1STB besøkte Stortinget

13.04.2018

Elevene brukte fagdagen i samfunnsfag for å lære om demokratiske prosesser i minitinget. Dette sammen med faglærer Hanne Strømberg.

Les saken

Sanne og Birgitte går siste året på idrettlinja. De har begge planen klar for høsten.

Veien videre for Vg3-elevene

13.04.2018

På søndag er det søknadsfrist på de fleste av landets høyskoler og universitet. Ved Eidsvoll videregående har elevene fått grundig veiledning fram mot fristen. Har skolens Vg3-elever planene klare?

Les saken

Bendik Brodshaug fikk språkstipend etter å ha blitt nominert av sin tysklærer Ingunn Håset.

Gjennom nåløyet for andre året på rad

12.04.2018

Tysklærer Ingunn Håset kan for andre året på rad sende en av sine elever på studieopphold til Tyskland. Bendik Brodshaug fra Eidsvoll videregående skole har vært så heldig å bli tatt ut som en av fem elever i fra Norge.