Biblioteket er i A-blokka 2. etasje.

Telefon: 63 92 30 51/ 63 92 30 53

E-post: bibliotekar@eidsvoll.vgs.no

Følg bibliotek og læringssenter ved Eidsvoll vgs på facebook og instagram

ÅPNINGSTIDER

Fra 08.00-15.30 hver dag i skoletiden.

Solveig Johnsen

Avd. leder bibliotek

E-post: Send e-post

Julie Holdal Hansen

Bibliotekar

E-post: Send e-post

Rådgiver Hanne Østby.

Tre tips til deg som skal søke høyere utdanning

05.04.2019

15. april er fristen for å søke om studieplass ved landets høyskoler og universitet. Rådgiver Hanne Østby gir råd til deg som skal søke.

Les saken

Elevene fikk møte Stortingspresidenten på fagdagen for politkk og menneskerettigheter.

Eidsvoll-elever på besøk hos Stortingspresidenten

28.03.2019

Elevene på politikk- og menneskerettigheter besøkte Tone Wilhelmsen Trøen på en av fagdagene i mars. De fikk innblikk i hva jobben hennes går ut på, hvordan Stortinget fungerer og hvordan politikernes hverdag fortoner seg.

Les saken

Elevene fra Vg1 idrettsfag og studiespesialiserende fikk besøk av forfatterne Grytten og Mostue.

Frode Grytten og Sigbjørn Mostue besøkte Vg1-elevene

08.03.2019

Forfatterne Frode Grytten og Sigbjørn Mostue besøkte Eidsvoll videregående torsdag 7. mars. Elevene i Vg1 studiespesialiserende og idrettsfag har lest og jobbet med romaner av de to forfatterne. Torsdag fikk elevene mulighet til å bli bedre kjent med personene bak bøkene.