Elevenes innsamlingsaksjon til Kirkens Nødhjelp 30. november

Eidsvoll videregående skole har i 15 år samarbeidet med Kirkens Nødhjelp. Se informasjonsfilmen og støtt årets aksjon med 300 kroner.

De siste årene har elevene støttet bygging av skoler i Zambia. 30. november 2018 blir derfor intet unntak, og alle elevene ved skolen skal ut å jobbe inn 300 kroner til prosjektet denne dagen. Pengene elevene samler inn i år går til brønnboring, nye pulter og flere klasserom på skolen i Nalombe i Zambia. Vi har samlet inn penger tidligere år som er gått til å bygge denne skolen. Årets prosjekt er derfor en videreføring av tidligere innsamlinger.

Informasjonsfilm - ditt bidrag hjelper

Tidligere år har vi hatt en temadag i forkant av innsamlingsdagen der elever har jobbet med ulike oppgaver for å bli bedre kjent med prosjektet. I år har vi ikke temadag, men vi har i samarbeid med CG Media laget en informasjonsfilm med pengestøtte fra Eidsvoll Rotary. Vi anbefaler alle ansatte å se denne filmen samt å vise den for sin klasse.

Filmen baserer seg på materiale som ble filmet da Jens Ola Lundstad, Tobias Linding Smedsrud og Camilla Herstad besøkte Zambia i september.

Elevene må IKKE nødvendigvis utføre arbeidet akkurat denne fredagen. Hvis naboen trenger rakehjelp i morgen, da er du helt klar for det! Har du ikke VIPPS, må du alliere deg med foresatt, medelev eller annen som kan vippse for deg.

Hvis du ikke har en ekstrajobb fra før, hør med nabo, besteforeldre eller andre om de kunne trenge litt hjelp. Dersom du ikke klarer å finne en jobb, ta kontakt med miljøarbeider Ida Skatvedt som kan hjelpe deg med å finne en jobb.

Instruks til kontaktlærer og tillitsvalgte.

Summen på 300 kroner vippses til Kirkens Nødhjelp #2426 og MÅ merkes med «Eidsvoll vgs» i meldingsfeltet.
Foto: Ida Skatvedt/Eidsvoll vgs

Ida Moen Skatvedt