Årets KN-dag

KN står for Kirkens Nødhjelp. Dette er en organisasjon Eidsvoll videregående skole har samarbeidet med i 15 år. Til tross for navnet, er organisasjonen en humanitær organisasjon som hjelper mennesker på tvers av religion og livssyn.

I år går pengene til brønnboring, nye pulter og flere klasserom på skolen i Nalombe i Zambia. Skolen har samlet inn penger tidligere år som er gått til å bygge denne skolen. Årets prosjekt er derfor en videreføring av tidligere innsamlinger.

Som elev ved skolen skal du skaffe deg en jobb og tjene kr 300 til prosjektet fredag 30. november.

Summen vippses til Kirkens Nødhjelp #2426 og MÅ merkes med «Eidsvoll vgs» i meldingsfeltet. Arbeidet må nødvendigvis IKKE utføres akkurat denne fredagen! Hvis naboen trenger rakehjelp i morgen - da er du helt klar for det! Har du ikke VIPPS, må du alliere deg med foresatt, medelev eller annen som kan vippse for deg.

Hvis du ikke har en ekstrajobb fra før, hør med nabo, besteforeldre eller andre om de kunne trenge litt hjelp. Dersom du ikke klarer å finne en jobb, ta kontakt med miljøarbeider Ida Skatvedt som kan hjelpe deg med å finne en jobb.

Nytt av året er at vi IKKE har temadag der vi gjennom en hel skoledag lærer om prosjektet. I stedet skal du lære om prosjektet gjennom fortellingen til Jens Ola Lundstad, Tobias L. Smedsrud og Camilla Herstad, som har vært på prosjektreise til Zambia i høst.

Nina Hellerud

Inspektør

Team studieforberedende, studiespesialiserende og idrettsfag.

E-post nina.hellerud@eidsvoll.vgs.no

Ida Moen Skatvedt