Elever i Vg3 tilbys vaksine

Eidsvoll videregående skole gir elever i Vg3 tilbud om Meningokokkvaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Eidsvoll kommune stiller med helsesøster, og skolen sponser noe av kostnadene for elevene. Vaksinen koster 400 kroner, men Eidsvoll videregående skole bidrar med 200 kroner pr. vaksine. Eleven må betale 200 kroner med VIPPS på vaksinasjonsdagen.

Lever svarslipp for vaksinering innen 8. november

Helsesøster informerer om tilbudet på auditoriet 1 i 5.time mandag 5. november. Selve vaksinasjonen foregår torsdag 22. november i kontoret i bomberommet på Eidsvoll videregående skole.

Interesserte må returnere svarslipp til skolens servicekontor innen torsdag 8. november.

Informasjonsskriv til russen med svarslipp

Folkehelseinstituttet anbefaler i sitt informasjonsskriv at for ungdom som skal delta i russefeiring anbefales det at vaksinasjonen utføres i god tid før russefeiringen begynner.

Folkehelseinstituttets anbefaling