Tidligere Eidsvoll-elev Bjørn Dæhlie ble utfordret på Skovseth-runden

Fredag ettermiddag var det duket for duell mellom tidligere Eidsvoll vgs-elev Bjørn Dæhlie og nåværende idrettsfagslærer Runar Sannerud. Duellen sto på strekningen som mange tidligere elever har et mer eller mindre kjært forhold til, nemlig Skovseth-runden.

VUSK Fjellturforening arrangerer i år mosjonsløpet Skovseth’n søndag 12. mai. I en årrekke var dette en runde elever på både Vilberg ungdomsskole og Eidsvoll videregående løp. Tidligere elev på Eidsvoll, Bjørn Dæhlie, hadde i mange år rekorden på runden, før den i 2004 ble slått med noen sekunder av den italienske utvekslingseleven Francesco Bazzanella med tiden 13.45.

Seier til Sannerud

Dæhlie og Sannerud var invitert med til å løpe runden under Vilberg ungdomsskoles stafett. Av de to tok Runar Sannerud en seier på noen sekunder over den tidligere langrenns-kometen på tiden 14.54. Rekorden til Bazzanella står dermed fortsatt.

- Jeg satte ny pers, og den forrige var fra 1993, forteller Runar til Eidsvoll Ullensaker Blad.

Det var med andre ord ingenting å si på innsatsen denne fredagen.