- Jeg vil bli barne- og ungdomsfagarbeider forteller Elisabeth Wang.

Barne- og ungdomsarbeiderfag gir mange muligheter

Ønsker du å jobbe med barn og ungdom? Tre elever forteller om hva barne- og ungdomsarbeiderfag er, om praksis og muligheter etter utdanningen.

Knut Jørgen Røed Ødegaard, Nawar Ghassan Obidou, Simen Romanovich Soukhikh Tufte, Bendik Brodshaug og Anne Mette Sannes.

Forrykende astroshow og visjonære framtidsutsikter

Elever fra Råholt ungdomsskole, Vilberg ungdomsskole og Eidsvoll videregående skole fikk delta på Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes’ forrykende «Astroshow». Eidsvoll videregående skoles auditorium var fullsatt i fire forestillinger torsdag og fredag.

Teknikk og industriell produksjon (TIP):
Faglærer Njål Bakketun guidet elevene gjennom valgene de har om de velger å gå TIP.

Åpen skole for ungdomsskoleelever

Ungdomsskoleelever gjorde seg kjent med utdanningstilbudet ved Eidsvoll videregående skole.

Elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus Andreas Nilsson og Janne-Marie Myrås.

- Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Velkommen til åpen skole og informasjonsmøte/foreldremøte

Mandag 22. januar er det åpen dag på Eidsvoll videregående skole på dagtid og informasjonsmøte/foreldremøte om kvelden.

Sakar Hossein og Nivethiga Arulthas fra Amnesty International.

Brudd på menneskerettighetene engasjerer

I forbindelse med arbeid knyttet til menneskerettighetene, hadde elevene i programfaget Politikk og Menneskerettigheter besøk av Nivethiga Arulthas fra Amnesty International.

Stemmene i hodet

Onsdag 10. januar fikk elevene på vg2 helsefagarbeider besøk av Gunhild Asting som er regissør for NRK-serien "Stemmene i hodet".

Andrea og Eline vil benytte besøket på utdanningsmessen til å få snakket med flere ulike universitet og skoler.

Utdanningsmesse for Vg3-elevene

Alle skolens Vg3-elever dro på Utdanningsmessen på Lillestrøm tirsdag 9. januar. Fristen for å søke høyere utdanning nærmer seg, og messen var en god anledning for elevene til å få mer informasjon.

Ole-Christian Johansen er klar til å søke læreplass.

Kjøretøy-elever gjøre seg klare for læretid

Vi nærmer oss snart slutten på første termin ved Eidsvoll videregående skole. For elever som går andre året på yrkesfag, betyr det at de må begynne forberedelsene for å skaffe seg læreplass.

Elever og ansatte sammen i gangen rundt juletreet mens de synger på tradisjonelle jule sanger.

God jul og godt nyttår

Elevene på Eidsvoll videregående avsluttet første semester med hele 6 ringer rundt juletreet.