Velkommen til nytt skoleår!

Torsdag 16. august starter et nytt skoleår ved Eidsvoll videregående skole.

Kjemielevene er i gang med prøvetaking.

Kjemi-elever i felten for å teste vannkvalitet

Elevene fra skolen har i samarbeid med Eidsvoll Almenning tatt prøver og analysert vannkvaliteten i områder med skogdrift.

Elevene samlet ved Wergelandsbautaen

Felles sommeravslutning 2018

Ønsker god sommer og takker for innsatsen

Klasse 2BUA.

Sommeravslutning for yrkesfag

Torsdag 21. juni var skolens vg2-elever og deres foresatte invitert til skoleavslutning.

Saul André Demba, elev i 3PBA, talte på vegne av elevene.

Verdig avslutning for avgangselevene

Festkledde elever avsluttet sine tre år på videregående skole, og sammen med foresatte, lærere og skolens ledelse markerte de denne avslutningen.

Kontaktlærer Geir Olsen for 2KJA tok imot prisen for Gustav Wangen og Ivan Lundgård fra 2KJB

Bestemannsprisen 2018

Bestemannsprisen deles årlig ut til en elev i hver av kjøretøyklassene. I år ble det Gustav Wangen i klasse 2KJA og Ivan Lundgård i klasse 2KJB.

På messen Eliaden med elever på elektrofag ved Eidsvoll videregående skole.

Elektroelever møter bransjen

På Eliaden fikk elevene møte ulike aktører og fagfolk innen bransjen og se seg ut aktuelle læreplasser.

Sommersol og full aktivitet utendørs

De siste ukene har gitt mange gode muligheter for elevene til å boltre seg blant skolens mange utendørsaktiviteter.

Førstehjelpsdag

Torsdag 24. mai ble den 10. utgaven av førstehjelpsdagen gjennomført med en stor utrykningsøvelse som avsluttet dagen.

Elevene i faget Politikk og menneskerettigheter besøkte Stortinget.

Møte med stortingspresidenten for elever fra Eidsvoll videregående skole

Stortinget var stedet for fagdag for elevene i politikk og menneskerettigheter. Her overvar klassen spørretimen, og de ble tatt i mot av stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.