Saul André Demba, elev i 3PBA, talte på vegne av elevene.

Verdig avslutning for avgangselevene

Festkledde elever avsluttet sine tre år på videregående skole, og sammen med foresatte, lærere og skolens ledelse markerte de denne avslutningen.

Kontaktlærer Geir Olsen for 2KJA tok imot prisen for Gustav Wangen og Ivan Lundgård fra 2KJB

Bestemannsprisen 2018

Bestemannsprisen deles årlig ut til en elev i hver av kjøretøyklassene. I år ble det Gustav Wangen i klasse 2KJA og Ivan Lundgård i klasse 2KJB.

På messen Eliaden med elever på elektrofag ved Eidsvoll videregående skole.

Elektroelever møter bransjen

På Eliaden fikk elevene møte ulike aktører og fagfolk innen bransjen og se seg ut aktuelle læreplasser.

Sommersol og full aktivitet utendørs

De siste ukene har gitt mange gode muligheter for elevene til å boltre seg blant skolens mange utendørsaktiviteter.

Førstehjelpsdag

Torsdag 24. mai ble den 10. utgaven av førstehjelpsdagen gjennomført med en stor utrykningsøvelse som avsluttet dagen.

Elevene i faget Politikk og menneskerettigheter besøkte Stortinget.

Møte med stortingspresidenten for elever fra Eidsvoll videregående skole

Stortinget var stedet for fagdag for elevene i politikk og menneskerettigheter. Her overvar klassen spørretimen, og de ble tatt i mot av stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

1STB besøker Stortinget

1STB besøkte Stortinget

Elevene brukte fagdagen i samfunnsfag for å lære om demokratiske prosesser i minitinget. Dette sammen med faglærer Hanne Strømberg.

Sanne og Birgitte går siste året på idrettlinja. De har begge planen klar for høsten.

Veien videre for Vg3-elevene

På søndag er det søknadsfrist på de fleste av landets høyskoler og universitet. Ved Eidsvoll videregående har elevene fått grundig veiledning fram mot fristen. Har skolens Vg3-elever planene klare?

Bendik Brodshaug fikk språkstipend etter å ha blitt nominert av sin tysklærer Ingunn Håset.

Gjennom nåløyet for andre året på rad

Tysklærer Ingunn Håset kan for andre året på rad sende en av sine elever på studieopphold til Tyskland. Bendik Brodshaug fra Eidsvoll videregående skole har vært så heldig å bli tatt ut som en av fem elever i fra Norge.

Solobservatoriet på Harestua. Her ser vi selve tårnet med sol teleskopet.

Tur til Solobservatoriet på Harestua

Tirsdag 13. februar reiste elever i fagene fysikk 1 og geofagX til Harestua for å studere verdensrommet og geologien i Oslofeltet. Ekskursjonen inkluderte også en natt på solobservatoriet. Det var læreplanmålene i astrofysikk og geologi som det ble jobbet med.