Meine Leute. Reisefølget mitt.

Språkstipendet ble en stor opplevelse

Bendik Brodshaug vant språkreise til Tyskland, og her deler han med oss bilder og inntrykk fra turen.

I Berlin besøkte elevene Holocaustmonumentet.

Lærerik tur til Tyskland og Polen

Denne ekskursjonen med fokus på menneskerettigheter og krigshistorie er også en sosial tur for elevene i VG3 studiespesialisering.

Delegatene på toget på vei hjem etter noen begivenhetsrike dager i Drammen.

Eidsvoll-elever deltok i sesjonen til det europeiske ungdomsparlamentet

Elevpresident Joakim Kalfoss Eriksen, Aster Habtemaryam Degefu og Oskar Solberg Lægland var i forrige uke i Drammen for å delta på nasjonalsesjonen av European Youth Parliament (EYP).

Elevpresident Joakim K. Eriksen med elevregjeringsmedlemmer Camilla Herstad, Bendik Brodshaug og Oskar S. Lægland.

En dag viet til elevdemokrati

Onsdag 5. september var de tillitsvalgte fra alle klassene ved skolen samlet for skolering i elevrådsarbeid. 80 elever er nå klare for å gjøre en innsats på vegne av alle Eidsvoll videregående skoles elever.

Velkommen til nytt skoleår!

Torsdag 16. august starter et nytt skoleår ved Eidsvoll videregående skole.

Kjemielevene er i gang med prøvetaking.

Kjemi-elever i felten for å teste vannkvalitet

Elevene fra skolen har i samarbeid med Eidsvoll Almenning tatt prøver og analysert vannkvaliteten i områder med skogdrift.

Elevene samlet ved Wergelandsbautaen

Felles sommeravslutning 2018

Ønsker god sommer og takker for innsatsen

Klasse 2BUA.

Sommeravslutning for yrkesfag

Torsdag 21. juni var skolens vg2-elever og deres foresatte invitert til skoleavslutning.

Saul André Demba, elev i 3PBA, talte på vegne av elevene.

Verdig avslutning for avgangselevene

Festkledde elever avsluttet sine tre år på videregående skole, og sammen med foresatte, lærere og skolens ledelse markerte de denne avslutningen.

Kontaktlærer Geir Olsen for 2KJA tok imot prisen for Gustav Wangen og Ivan Lundgård fra 2KJB

Bestemannsprisen 2018

Bestemannsprisen deles årlig ut til en elev i hver av kjøretøyklassene. I år ble det Gustav Wangen i klasse 2KJA og Ivan Lundgård i klasse 2KJB.