Nyheter

Teknologi og forskningslære har både en praktisk og teoretisk tilnærming for læring.

Satsning på teater, teknologi og engelsk

Fra og med høsten 2019 tilbyr Eidsvoll videregående skole tre nye programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram. Ikke nok med det - det vil også bli mulig for elever på Vg1 å velge et programfag.

Leon Sedelmayer

Moderne teknisk utstyr på vår TIP-avdeling

Elevene på utdanningsprogrammet teknikk og industriell produksjon(TIP) på Eidsvoll videregåede skole kan boltre seg i teknisk utstyr av høy kvalitet.

Elevene i vg2 elektro samlet utenfor Høyblokka i Regjeringskvartalet.

Elever på elektrofag besøkte 22. juli-senteret

Elevene på vg2 elektro ved Eidsvoll videregående skole besøkte 22. juli-senteret i Oslo onsdag 16. januar. Fagdagen i samfunnsfag ble tilbrakt på læringssenteret som formidler kunnskap om terrorangrepet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011.

- Det er lettere å delta i timen - for man blir mer oppmuntret til å delta her, forteller disse elevene som tar forsering i engelsk.

Ungdomsskoleelever får undervisning i matematikk og engelsk

- Det er fint å være i en klasse hvor alle er engasjert i faget, kan fornøyde elever fortelle. Skolen har siden høsten 2016 tilbydd elever på ungdomskolen å ta matematikk på videregående-nivå. Fra høsten 2017 ble det også mulig å få undervisning i engelsk.

Illustrasjonsbilde

Ungdata - undersøkelse for alle elever i videregående skole

Elever i videregående skole i Akershus skal fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Aktiv friluftsliv.

Friluftsliv i vinterfjellet

Elever fra Vg2 idrettsfag er en uke i Trysil, der de har fokus på vinterfriluftsliv.

Velkommen til åpen skole og informasjonsmøte/foreldremøte

Mandag 21. januar er det åpen skole på Eidsvoll videregående skole på dagtid og informasjonsmøte/foreldremøte om kvelden.

7 ringer rundt juletreet ble det i år

Juleavslutning 2018

Elever og ansatte var tradisjonen tro samlet til juleavslutning i Eidsvollhallen før juleferien.

Julestemning på Eidsvoll videregående skole

I desember kan elevene starte dagen med havregrøt og "Jul i svingen". Rundt omkring på skolen er det flere tegn på høytiden vi er på vei inn i.

Om forsøk i norsk til elever og foresatte i Vg1 og Vg2 studieforberedende utdanningsprogrammer.

Eidsvoll videregående skole deltar i forsøket med to karakterer i norsk i vg1 og vg2. Elever som ønsker å få vurdering etter ordinær ordning må gi skolen tilbakemelding om dette snarest.