Rådgiver Hanne Østby.

Tre tips til deg som skal søke høyere utdanning

15. april er fristen for å søke om studieplass ved landets høyskoler og universitet. Rådgiver Hanne Østby gir råd til deg som skal søke.

Elevene fikk møte Stortingspresidenten på fagdagen for politkk og menneskerettigheter.

Eidsvoll-elever på besøk hos Stortingspresidenten

Elevene på politikk- og menneskerettigheter besøkte Tone Wilhelmsen Trøen på en av fagdagene i mars. De fikk innblikk i hva jobben hennes går ut på, hvordan Stortinget fungerer og hvordan politikernes hverdag fortoner seg.

Elevene fra Vg1 idrettsfag og studiespesialiserende fikk besøk av forfatterne Grytten og Mostue.

Frode Grytten og Sigbjørn Mostue besøkte Vg1-elevene

Forfatterne Frode Grytten og Sigbjørn Mostue besøkte Eidsvoll videregående torsdag 7. mars. Elevene i Vg1 studiespesialiserende og idrettsfag har lest og jobbet med romaner av de to forfatterne. Torsdag fikk elevene mulighet til å bli bedre kjent med personene bak bøkene.

Teknologi og forskningslære har både en praktisk og teoretisk tilnærming for læring.

Satsning på teater, teknologi og engelsk

Fra og med høsten 2019 tilbyr Eidsvoll videregående skole tre nye programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram. Ikke nok med det - det vil også bli mulig for elever på Vg1 å velge et programfag.

Leon Sedelmayer

Moderne teknisk utstyr på vår TIP-avdeling

Elevene på utdanningsprogrammet teknikk og industriell produksjon (TIP) på Eidsvoll videregående skole kan boltre seg i teknisk utstyr av høy kvalitet.

Elevene i vg2 elektro samlet utenfor Høyblokka i Regjeringskvartalet.

Elever på elektrofag besøkte 22. juli-senteret

Elevene på vg2 elektro ved Eidsvoll videregående skole besøkte 22. juli-senteret i Oslo onsdag 16. januar. Fagdagen i samfunnsfag ble tilbrakt på læringssenteret som formidler kunnskap om terrorangrepet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011.

- Det er lettere å delta i timen - for man blir mer oppmuntret til å delta her, forteller disse elevene som tar forsering i engelsk.

Ungdomsskoleelever får undervisning i matematikk og engelsk

- Det er fint å være i en klasse hvor alle er engasjert i faget, kan fornøyde elever fortelle. Skolen har siden høsten 2016 tilbydd elever på ungdomskolen å ta matematikk på videregående-nivå. Fra høsten 2017 ble det også mulig å få undervisning i engelsk.

Illustrasjonsbilde

Ungdata - undersøkelse for alle elever i videregående skole

Elever i videregående skole i Akershus skal fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

Aktiv friluftsliv.

Friluftsliv i vinterfjellet

Elever fra Vg2 idrettsfag er en uke i Trysil, der de har fokus på vinterfriluftsliv.

Velkommen til åpen skole og informasjonsmøte/foreldremøte

Mandag 21. januar er det åpen skole på Eidsvoll videregående skole på dagtid og informasjonsmøte/foreldremøte om kvelden.