To stolte elever har mottatt pris for hardt arbeid gjennom skoleåret.
F.v Tobias Thorsen, Daniel Sæter Røsrud, Knut Magnussen (Avd. leder hos Bertel O. Steen)

Bestemannsprisen 2017

20.06.2017

Bestemannsprisen deles årlig ut til en elev i hver av kjøretøyklassene.I år ble det Tobias Thorsen i klasse 2KJA og Daniel Sæther Røsrud i klasse 2KJB.

Les saken

Siste skoledag er over. Da er det feiring med bilder som skal tas som minner på skolen. Og med det fine været ble det en veldig fin avslutting.

Høytidelig avslutning avgangselever

16.06.2017

Torsdag kveld var skolens avgangselever og deres foresatte invitert til høytidelig avslutning med sang og taler.

Les saken

Henrik Andreas Bratli fikk på vegne av elevene overrakt nøkkelen til Eidsvoll 1814 av direktør Bård Frydenlund. En symbolsk overlevering av makt fra direktøren til elevenes ledergruppe.

Elevene skal drifte Eidsvoll 1814

13.06.2017

Elevene i vg 2 studiespesialisering deltar i unikt prosjekt og skal ta over Eidsvoll 1814 tre dager i høst.